Tak for et spændende kursusforløb! :-) Det har været en stor fornøjelse at deltage som kursist.
Den måde kurset var bygget op på med e-læring, selvstudie og kollegahjælp fungerede rigtig godt, synes jeg.
Det at man selv kunne tilrettelægge, hvornår man havde tid til at arbejde med det, gjorde at man ikke stressede over det.
- Og så tror jeg ikke man skal undervurdere teambuilding-effekten på arbejdspladsen under forløbet!
Jeg har taget flere af de 23 ting til mig.
GOOGLE DOCS, E-BOKS og FACEBOOK vil jeg fortsat bruge. Får jeg tid, vil jeg også gerne se lidt nærmere på PICASA, FLICKR og WEBLOGS igen.
Resten kunne jeg godt have undværet. Nej!!! Det var rigtig rart at få indblik i de forskellige teknologier, så man kan snakke med om dem, og vide hvad det er, hvis man løber ind i noget af det.
Den opgave jeg umiddelbart synes var sjovest, var ”Ting 2 : WEBLOG”.
Vi løste opgaven meget forskelligt og man kunne lære hinanden lidt bedre at kende på det personlige plan, fordi mange lagde billeder ud og fortalte om sig selv.
Jeg kan ikke komme på noget i forløbet som jeg tænker burde have været anderledes.
Virkelig flot arbejde, kursusudbydere!!! ;-) Og meget pædagogisk tilrettelagt :-)
Jeg vil med stor glæde deltage, hvis vi får et lignende kursustilbud igen. 23 ting + f.eks.
Jeg elsker at lære nye ting :-) og selvom man måske ikke lige umiddelbart kan se, hvad man skal bruge det til, det man lærer, så ved man jo aldrig. Måske inspirerer det man lærer også til andre ting end lige det umiddelbare.
Jeg synes allerede at biblioteket er godt ”med på beatet”, hvad angår web 2.0 og internettet i det hele taget. Det mangler måske bare at blive kommunikeret ud til borgere i visse kredse.
En måde at gøre opmærksom på bibliotekernes ”moderne services” kunne være at tilbyde kurser indenfor ”tingene”.
Nu er det jo ikke bibliotekernes opgave at uddanne borgerne, men man kunne indirekte reklamere for brug af bibliotekerne ved at udbyde kurser ala 23 TING, skræddersyet til forskellige målgrupper.
F.eks.: ”Moderne værktøjer til studerende, der ønsker at arbejde med spændende levende opgaver”, ”Er du bidt af en gal læsehest og ønsker at dele dine litteratur-oplevelser med andre?”, ”Hvordan kan jeres forening få en øget og mere udbytterig kommunikation iblandt medlemmerne - og tilmed få udbredt budskabet om jeres virke til flere mennesker?” og meget mere…!
Men måske sådanne kurser nærmere hører hjemme på en ”virtuel aftenskole”. ("Bibliotekernes virtuelle aftenskole - hele døgnet!"?)
Jeg får blod på tanden! Hører en virtuel aftenskole ikke hjemme i biblioteksvæsenet, kunne vi starte en i privat regi. Hvem vil være med til at lægge en forretningsplan? ;-)
Foruden de individuelle kursusforløb på e-learning basis, kunne man tilbyde virksomheder kurser blandt medarbejderne, sådan som vores ”23 ting” har fungeret. En form for teambuilding setup kunne udvikles og ...
Jeg tror der kunne være gode penge i det her! He he.
- Og igen løb hun panden mod muren :-( Hvor er det sørgeligt at vi sandsynligvis kun har ét liv og kun 24 timer i døgnet!
tirsdag den 14. oktober 2008
Abonner på:
Opslag (Atom)